Ру – Епизод 6

Ру – Епизод 6 гледай с български субтитри

Действието на турския сериал „Ru“ се развива в провинция Измир, където живее Реян, успешна бизнесдама, която притежава популярен ресторант. Тя успя да постигне значителен успех благодарение на упорит труд и решителност, както и да създаде семейство с любимия си мъж. Но щастливият живот на главния герой внезапно се срива, когато тя научава за предателството на съпруга си, който й е изневерил с друга жена.

Ядосана и сломена, Реян решава да отмъсти на неверния си съпруг. През този труден период тя случайно среща Узер, много по-млад младеж

нея. Въпреки разликата във възрастта, Реян решава да има връзка с Юзер, за да се отплати на съпруга си със същата монета.

Юзер обаче има и своите проблеми. Майка му е неизлечимо болна и той трябва да работи много, за да плати лечението. Срещата с Реян се превръща в светлина в прозореца за него. Постепенно между тях започва романтична връзка, която става все по-сериозна.

Заедно се изправят пред трудности и предизвикателства. Тяхната романтика вълнува умовете на околните и сякаш целият свят е против тях. Но въпреки всички препятствия, Реян и Узер не отстъпват, защитавайки любовта си.

Още за сериала

Може да ви хареса

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *